Kedves Látogató!

Isten hozott az oldalamon!

Az alábbiakban szeretném bemutatni a munkásságomat és az életfilozófiámat.

A nevem Zoé (Fogd Józsefné), életvezetési és spirituális tanácsadó, terapeuta vagyok. Több évtizede foglalkozom pszichológiával, spiritualitással, valamint különböző tudományokkal, melyek rámutattak arra, hogy a különböző megközelítés, még teljesebbé teszi az ismereteket és ezeket együttesen alkalmazva sokkal nagyobb eredményeket érhetünk el, mint önmagában.

Valójában mikor egy probléma megjelenik az életünkben, az több irányban is kifejti hatását, ami ha tartósan fennáll, nem csak az adott helyzet lesz rosszabb, de még más baj is felbukkan. Például mikor megharagszol valakire, akkor érzelmi állapotod azonnal befolyásolja viselkedésedet, melynek következtében rosszul érzed magad. A tartós negatív érzés hatására, depressziós leszel és ráadásul a környezetedre is kivetül dühöd, amit talán észre sem veszel. Ingerült és ideges vagy, gyomorsavad a vasat is szétmarná, már nem tudsz enni sem és családod is inkább elkerül. A munkahelyeden sokat hibázol, és végül felmondanak. Még idegesebb leszel, mert hát miből fogod eltartani családodat? Újabb düh fog el, míg mérgesen autóba vágod magad, hogy elmenj és jól meg mond a magadét annak az embernek, aki annak idején megsértett. Eddigre már nem látsz a méregtől és nem veszed észre az épp eléd kanyarodó autót, majd több óra múlva a kórházban térsz magadhoz, súlyos állapotban. Mikor felteszed a kérdést magadban, miért kell ezt elszenvednem, mivel érdemeltem én ezt ki?

A bennünk zajló folyamatok kihatással vannak lelki állapotunkra, egészségünkre, pszichénkre, életünkre és környezetünkre, ami pedig visszahat ránk.

Az önismeret elengedhetetlen, ahhoz, hogy sorsunkat jól és boldogan élhessük. Egy-egy probléma megjelenése egy jelzés, hogy valamin változtatni kell! Miközben foglalkozunk vele, az lehetőséget ad arra, hogy megismerjük egyéni sorsunkat, sorsfeladatunkat, megértsük létezésünk lényegét és fontosságát, hogy meglássuk azt a tényt, hogy saját életünk minden történését és körülményét mi magunk teremtjük, hogy alapból egészségesnek születünk, és mik azok a tényezők, melyeket alkalmazva megbetegítjük magunkat. De legfőképp ahhoz segít hozzá, hogy megismerjük saját képességeinket, határainkat, amiket ha teljesen kihasználunk, akkor lehetőség van arra, hogy életünk kiteljesedjen és a tudatosság alkalmazásával boldog, egészséges, bőséges életet élhessünk.

Ki ne hallotta volna már azt a szót, hogy EGYSÉG vagy HARMÓNIA. Ugye ismerős? Mind a kettő egy állapot, ami ugyan azt fejezi ki. MINDEN RENDBEN VAN. Amikor minden rendben van, akkor egészségesek vagyunk, jól működik a párkapcsolatunk, a munkánk, tele vagyunk energiával, a problémákat inkább feladatként éljük meg és pillanatok alatt képesek vagyunk megoldani, mivel elménk is tisztán működik, nem érnek tragédiák, anyagi és más veszteségek, és emberi kapcsolataink is jól működnek, hiszen EGYSÉGBEN, HARMÓNIÁBAN vagyunk.

A legfontosabb mindig elsődlegesen saját magunkon dolgozni, mert ha „ÉN” rendben vagyok, akkor rendben van körülöttem és az életemben minden. Ez törvényszerűség.

Egyedül ez hosszú és fáradságos út. Ha úgy érzed, segítek Neked!

Tanulmányaimat hazai és külföldi iskolákban végeztem, neves oktatóknál. Tudásomat folyamatosan gyarapítom, sokat tanulok indiai tanítóktól és mesterektől, amit Isten ajándékának veszek.

Legfontosabb végzettségeim

  • TÉT Akadémia Oktató- és Egészségközpont TÉT Kapcsolati Tanácsadó Személyiségfejlesztő és Önismereti Tanácsadó
  • HUMANDOK Oktató- és Egészségközpont Kvantumpszichológia és önismeret
  • National Guild of Hipnotists Inc. Certified Hypnotherepist
  • Komplementer Hipnózis Egyesület Hipnotizőr
  • Nemzetközi és Magyarországi Tudományos Metafizikai Oktató - Kutató Intézet és Szövetség Metafizikai Pszichoterapeuta - Speciális tanácsadó Speciális spirituális tanácsadó Kozmogenetikai biomasszázs
  • Dr. Bíró Dénes Bioenergetika Radiesztézia

Zoeweb.hu - Életvezetési tanácsadás, életvezetési tanácsadó, terapeuta