Egészség, harmónia

Mi az egész-ség?

Az egészség és a harmónia valójában ugyan azt jelenti. Valami rendben, vagyis egészben van, vagyis egész-séges. Csodálatos magyar nyelvünk egyik igen beszédes szava ez!

Mikor vagyok egészséges és harmonikus?

Amikor lelki állapotod, gondolataid, személyiséged a helyén van, akkor az életed is rendben van. Miért? Azért, mert ennek az állapotnak az egyenes következménye, hogyhelyes döntéseket hozol, hogy nem engeded, hogy kihasználjanak, hogy minden feladatot időben elvégzel, pontosan úgy, hogy az a résztvevő felek elégedettségét szolgálja. Ilyenkor jó érzéseid, pozitív gondolataid vannak magaddal szemben is, tested is jól érzi magát, tehát egész(séges).

Mit mutat meg a betegség?

Minden betegség vagy probléma azt jelzi, hogy ez a harmónia, a belső és külső egyensúly megbillen. Ha ez tartósan fennáll, akkor a harmónia hiánya megjelenik az életed eseményeiben, érzelmi életed egyensúlytalanságban és fizikai tested megbetegedésében.

A betegség tehát nem más, mint jelzés és felhívás arra, hogy keresd meg a diszharmónia okát, tedd rendbe, oldd fel azt és egészséged azonnal változni, javulni kezd. Nincsen olyan betegség, amely mögött húzódó lelki ok megoldása nélkül bekövetkezhetne a végleges gyógyulás. Az egészség nem csak tested egészségét jelenti, hanem jelenti munkád, érzelmi életed, párkapcsolatod megbetegedését is.

Hogyan gyógyíthatók lelki szinten a betegségek?

A „gyógyítási” folyamat ugyan az, míg az alkalmazott módszerek változhatnak. Első lépésként közösen megvizsgáljuk a tüneteket, vagyis az eseményeket, majd az események kiváltó okát. Ez az ok lehet, hogy olyan rejtett, amelyet magadban még komoly önismerettel bírva sem találsz meg, ezért javaslom hogy vegyél igénybe külső segítséget!

Ha megtaláltuk a betegség okát, a következő lépésben a megfelelő módszerrel segítek neked annak feldolgozásban, „helyrerakásában” és egy idő után a seb magától begyógyul. Ebben a folyamatban fontos, hogy türelmes és következetes légy!

Nem csak a testednek, lelkednek,hanem az életednek is van egy egészséges működése, aminek minősége csak tőled függ! Neked is, mint mindenkinek, van lehetősége a gyógyulásra, csak kevesen tudják azt, milyen módon tehetnek érte. Ebben segítek neked.

Ha úgy érzed, szeretnél meggyógyulni vagy életednek van olyan területe, ami „gyógyításra” szorul ne habozz segítséget kérni! Keress meg és egyeztessünk egy időpontot! +36‑30‑970‑9878 (Zoé)

Zoeweb.hu - Életvezetési tanácsadás, életvezetési tanácsadó, terapeuta