Sorselemzés, sorsfeladat

Mi is a sors valójában?

Tudtad, hogy sorsod nem egy előre megírt forgatókönyv szerint történik,hanem lehetőségek sokasága kínálkozik számodra, melyből saját döntésed, belátásod szerint választhatsz?

Tudtad, hogy választásaid alakítják életedet, és minden pillanatban Te döntöd el, hogy élsz-e választásod lehetőségeivel, vagy elszalasztod azokat?

Ahogy mondani szokták: mindenki a saját maga szerencséjének a kovácsa – ez a mondás tökéletesen kifejezi azt, amiről a sors értelmezésénél szó van.

Milyen lehetőségeket kapok a sorstól?

Az, hogy neked milyen lehetőségeid adódnak az életében, vagy éppen ebből mit látsz meg, az már több mindentől függ. Te is, úgy, mint mindenki más fejlődő lélek, hiszen leszületésed, földi megjelenésed egyik oka, az, hogy fejlődésed által egyre magasabb szinteket érhess el, ami személyiséged és lelked kiteljesedését, kibontakozását eredményezi, hosszútávon pedig hozzásegít egy boldogabb és eredményesebb élethez.

Amikor azt érzed, hogy bármit teszel, de semmi nem úgy alakul, ahogy szeretnéd, és mindig falakba ütközöl, vagy egyszerűen csak megjelenik benned a vágy, hogy végre tudni szeretnéd mi a Te életfeladatod, akkor elérkeztél arra a pontra, ahol javítanod érdemes életed minőségén és történésein.

Te is egy bizonyos életfeladattal születtél le, ami saját fejlődésedet szolgálja. Ha ezt szemelőtt tartva éled életedet, akkor sok minden érthetővé válik számodra és sokkal könnyebben leszel képes megoldani és megvalósítani bizonyos dolgokat az életedben. Sorsfeladatod ismeretében tudni fogod azt, hogy melyik az az irány,amelyik segít és előrevisz, és melyik az, amely gátol téged fejlődésedben, előrehaladásodban.

Mi az én életfeladatom?

Életfeladataink különbözőek, így Te, teljesen más utat jársz majd be egyénileg, mint a környezetedben élő barátaid, rokonaid vagy ismerőseid, vagy akár mint bárki más ezen a földbolygón.Te, és veled együtt sok más ember nem ismeri az saját életfeladatát és bizony vannak hiányosságai az önismeret terén is. Ezért sokszor olyan kapukat döngetnek, amelyek nem az ő számukra nyílnak ki.

Ha érezted már valaha azt, hogy valamit el szeretnél érni, de sehogyan sem sikerül, pedig erőnek erejével törekszel rá és szomorúan, talán egy kicsit irigykedve nézed, hogy másnak milyen könnyedén megy ugyanaz, akkor már tudod, miről van szó!Egyszerűen arról, hogy az, amire vágysz nem sorsfeladatod, egyszerűen nincsen benne a megtapasztalandó dolgaid között. Ilyen egyszerű!

Miről szól a sorselemzés?

Ne keseredj el! Pontosan jó helyen jársz, ha a fenti kérdések bármelyike foglalkoztat téged!

Természetesen VAN lehetőséged jól és hatékonyan élni, ha megtalálod az ehhez vezető utat. A sorselemzés és a sorsfeladat megismerése pontosan ezt a célt szolgálja, vagyis azt, hogy megismerd, lásd és nem utolsó sorban elfogadd saját, jelenlegi élethelyzetedet és leszületéskor vállalt életfeladatodat, melynek elérése által teljesítheted be életedet.

Mindez azt jelenti, hogy saját utadat járva megéled mindazokat az eseményeket, érzéseket, kapcsolatokat, sikereket és kudarcokat, amelyek feldolgozása a boldog élet elengedhetetlen feltétele.

Készen állsz a kalandra?

Ha érdekel TE mire születtél és mi a TE sorsfeladatod, várlak szeretettel egy sorselemző konzultációra! Hívj bátran! +36‑30‑970‑9878 (Zoé)

Zoeweb.hu - Életvezetési tanácsadás, életvezetési tanácsadó, terapeuta