Vélemények

Ha szeretnél többet megtudni rólam, és hogy hogyan dolgozom, olvasd el ezt a néhány Facebookról származó vélemény részletet, vagy látogass el oda, ahol mégtöbbet találhatsz. Ha további kérdésed lenne hívj (+36‑30‑970‑9878) vagy csatlakozz hozzám a Facebookon.

Az évek során jártam nála regressziós hipnózison különböző párkapcsolati kérdésekkel és volt szerencsém egy régebbi lelki sérelmet egy kognitív terápia során is feldolgozni. Zoé tükröt tart, segít és támogat.
Szokács Andrea
A személyes találkozóinkon volt valami rendkívüli a kisugárzásában, "felemelő" érzés volt vele beszélgetni - a szó szoros értelmében. Kérdései, tanácsai célzottak, mivel már az első pillanattól tudja mire van szükséged, beléd lát.
Virág András
Zoéhoz először azért mentem, mert a "látására" volt szükségem, segítség kellett egy nagy probléma megoldásában, ami az életemben volt akkor. Hihetetlen volt számomra, hogy mindent tud rólam, a múltamról (és mint utóbb kiderült) a jövőmről. :) Már az első találkozáskor nagyon sok szeretetet kaptam és tiszta, nyílt, őszinte szavakat.
Kiss-Bordács Anikó

Zoeweb.hu - Életvezetési tanácsadás, életvezetési tanácsadó, terapeuta